KidsOutlet

Üdvözöllek a KidsOutlet hivatalos blogján! Ha szívesen vásárolnál új vagy használt, de kiváló minőségű DIVATOS, MÁRKÁS GYERMEKRUHÁZATOT kedvezményes áron, akkor nézz be a KidsOutlet-be, az ország legnagyobb online piacterén működő webáruházba! Ebben a blogban tippeket, tanácsokat és ajánlatokat olvashatsz a sikeres aukciózás érdekében! :) Aukciózz, licitálj, határozd meg Te az árainkat!

Rovatok

Médiapartnerek

WQW webkatalógus

Használt vagy új? Ráadásul az internetről?

2010.03.17. 15:45 kidsoutlet

 Legyen válaszod igen vagy nem, mindenképpen olvasd el ezt a bejegyzést melyben az internetes ruhavásárlással,a használt illetve új gyermekruházat előnyeivel, hátrányaival foglalkozom.

Először is: az internetes vásárlás. Eléggé megosztja az embereket: van aki az interneten vásárol és van aki még soha nem próbálta. De tény, hogy az internetes üzletek (webshopok) száma rohamosan nő, ezzel együtt a vásárlások és a felhasználok is. Talán nem véletlenül. :)

Rengeteg időt, energiát és pénzt tudsz spórolni ha otthonról a fotelból ülve vásárolsz és ezt mind a saját magadra, gyermekedre, barátaidra fordíthatod! Igaz a kiválasztott terméket nem tudod megfogni, felpróbálni de emiatt sem érdemes aggódnod, hiszen a legtöbb kereskedő garanciát vállal a termékeire és jó esetben nagy felbontású, jó minőségű, minnél több kép alapján dönthetsz. Ezek természetesen pl. ruhavásárlásnál fontosak. Ezen kívül lényeges a jó leírás, a KidsOutletben például a ruhákat lemérjük és a beírt méret (bevarrt címkén szereplő érték) melett ezt is feltüntetjük, hiszen minden gyártónál vannak méretbeli különbségek.  Ha mindez nem lenne elég, akkor -egy jobb webshopban-  véleményeket olvashatsz a termékről és az eladóról. Sok internetes üzlet képviselteti magát a közösség oldalakon: Twitter, Facebokk, Iwiw...  (hamarosan velem és találkozhatsz :)

Mindezek arra szolgálnak, hogy növeljék a bizalmat: személyesebbé, bartátságosabbá tegye az internetes vásárlást.

 Használt vagy új?  Ezt lényegében mindenkinek magának kell eldöntenie.... Van aki soha fel nem venne használt ruhát. Szerencsére most már nekik is van lehetőségük olcsóbban hozzájutni, de ehhez is kell kompromisszumokat kötni: például leárazáskor vagy kuponos akciók idején, esetleg outletekben, kifutó, nem aktuális kollekciós modelleket vásárolni.

Ha valaki a használt ruha melett dönt, akkor szerencsére már nekik sem kell a büdös (tipikus turiszag), ömlesztett, gyűrödt, igénytelen darabok között válogatniuk. Egyre több igényes, szépen mosott és vasalt ruhákat kínálnak elérhető darabáron, akár az interneten is.  A legtöbb használt ruha nálunk jóval fejletebb, nagyobb vásárlóerővel rendelkező országokból érkezik hozzánk, ahol az emberek gyakrabban és jobb minőségű, márkás termékeket vásárolnak. Így ezek a termékek képesek felvenni a harcot a nálunk kínált olcsó kelet ázsiai termékekkel, vagy a  márkás de elérhetetlen árúval is.  A külföldi gyermekruhagyártók nagyon figyelnek a termékeikre: gazdagon diszítettek, vidámak, színesek, jó minőségű, bababarát alapanyagokból vannak. Pont emiatt jobban tartják a színűket, formájukat több mosást bírnak. Elég nagy választékból válogathatsz gyermekednek egyedi darabokat, amik kiváló állapotban vannak. Ráadásul még a környezeted is véded , hiszen ha nincs akkora kereslet, akkor nem fognak feleslegesen többszáz tonna új terméket előállítani. :)

Ne felejtsd bármelyik melett döntenél is a KidsOutletben ÚJ és HASZNÁLT márkás gyermekruhát  találsz!

Nézz be, itt a TAVASZ!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás divat aukció baba internetes gyermekruha

A bejegyzés trackback címe:

https://kidsoutlet.blog.hu/api/trackback/id/tr291847262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása